Utomhusmålning

Dagligen får utsidan av våra hus utstå påfrestningar från naturen, påfrestningar som sliter och påverkar husets utseende. Genom att behandla och måla fasaden på rätt sätt enligt branschens standard ser vi till att hjälpa till att bevara huset i många år framöver. Att måla utvändigt kräver därför rejält fokus på hållbarhet och en av nycklarna för att uppnå det är rätt val av produkter, vilket vår målerifirma alltid använder.

Vi kan målning från grunden och gör innan vi sätter igång en rad avvägningar utifrån den yta som ska målas. Processen inleds med ett grundligt förarbete, vi erbjuder oss att laga eventuella skador och avslutar arbetet med att måla fasaden i en kulör som du som kund valt ut.
Tänk på att alla kulörer inte är tillåtna. Kolla upp detta med kommunen innan du väljer att byta färg. Tänk också på att det är viktigt att färgen passar in i omgivningen.

En nymålad fasad ökar livslängden på ditt hus och bidrar även till ökad trivsel.

Vi kommer ut och tittar på huset innan för att bestämma hur vi ska gå tillväga för att uppnå bästa resultat. Detta sker kostnadsfritt.
Kontakta oss gärna tidigt på våren så kan vi boka in ert hus innan vi är fullbokade.

Vi hoppas att du väljer oss på Best Look Måleri AB för fasadmålning i Göteborg med omnejd. Du kommer att bli nöjd!